Meny
MENU

YT® Sportsdrikk Appelsin

Artikkel: 6334

0,5 liter

Hjelper deg å opprettholde intensiteten under treningsøkter og konkurranser. Den gode kombinasjonen av karbohydrater og salter bidrar i tillegg til at væsken raskere tas opp i kroppen. 

Levering fra kr 69,-. Vi pakker raskt og du bør ha varene innen tre virkedager etter bestilling – litt avhengig av hvor i landet du bor.

Retur: Om produktet ikke er slik du forventet, ta kontakt med oss slik at vi kan rette det opp!

Beskrivelse

Detaljer

YT® Sportsdrikk er en blanding av vann, karbohydrater og elektrolytter som hjelper deg å opprettholde intensiteten på treningsøkten. Væsken rehydrerer, karbohydratene gir næring til musklene mens elektrolyttene bidrar til å gjenopprette væskebalansen. Den gode kombinasjonen av karbohydrater og salter bidrar i tillegg til at væsken raskere tas opp i kroppen. YT® Sportsdrikk kommer i friske smaker som er lette å drikke.

NÆRINGSINNHOLD pr. Flaske 0,5 liter 

  • energi 510 kJ (120 kcal) 
  • fett 0 g  - hvorav mettede fettsyrer 0 g 
  • karbohydrat 30 g 
  • protein 0 g 
  • salt 1 g

INGREDIENSER: vann, sukrose, maltodekstrin, naturlig aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre, trinatriumsitrat), stabilisator (pektin), natriumklorid, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), konsentrat fra tistel, eple og sitron, mineraler (kalium, kalsium, magnesium)

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: YT® Sportsdrikk Appelsin

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering