Meny
MENU

YT® Restitusjonsbar Sjokolade og peanøtt

Artikkel: 4355

En proteinbar til bruk etter trening og konkurranser. Sammen med trening og et sunt kosthold bidrar proteiner til å bygge og bevare musklene. Den er lett å spise og enkel å ta med seg når man er på farten. 65 gram.

Se resultatet fra Bramat.no på test av proteinbarer

Levering fra kr 69,-. Vi pakker raskt og du bør ha varene innen tre virkedager etter bestilling – litt avhengig av hvor i landet du bor.

Retur: Om produktet ikke er slik du forventet, ta kontakt med oss slik at vi kan rette det opp!

Beskrivelse

Detaljer

YT®s proteinrike restitusjonsbar passer godt som et påfyll etter trening og konkurranser. Den egner seg godt som et restitusjonsmåltid i kombinasjon med væskepåfyll etter trening. Sammen med trening og et sunt kosthold bidrar proteiner til å bygge og bevare musklene. YT® Restitusjonsbar med sjokolade og peanøttsmak er lett å spise og enkel å ta med seg når man er på farten.

NÆRINGSINNHOLD 
per 100g
  • energi 1034 kJ (245 kcal)
  • fett 5,4 g  - hvorav mettede fettsyrer 3,1 g
  • karbohydrat 32 g  - hvorav sukkerarter 20 g
  • kostfiber 0,3 g
  • kostfiber 0,3 g
  • protein 19 g
  • salt 0,2 g
 

INGREDIENSER: melkeprotein, glukosesirup*, 18 % melkesjokolade ((sukker*, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitin) og aroma)), myseproteinkrisp ((myseprotein, rismel og emulgator (soyalecitin)), sukker*, fuktighetsgiver (glyserol), hydrolysert hvetegluten, isomaltulose**, solsikkeolje, aroma (inneholder peanøtter), salt, emulgator (soyalecitin), vanilje.* totalt tilsatt sukker 30 %** isomaltulose er en kilde til glukose og fruktose

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: YT® Restitusjonsbar Sjokolade og peanøtt

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering