Meny
MENU

Spørsmål og svar

Nedenfor har vi samlet noen ofte stilte spørsmål og svar.

 • Hva er minimum holdbarhet på produktene?
 • Hvorfor får jeg ikke gjennomført en bestilling?
 • Hvordan betaler jeg?
 • Hvordan kan jeg endre en bestilling?
 • Hvordan får jeg levert varene? 
 • Hvordan får jeg avbestilt en bestilling? 
 • Hva gjør jeg hvis jeg skal returnere noe?
 • Hva skal jeg gjøre hvis produktet har feil eller mangler?
 • Hvilke kjøpsbetingelser gjelder for nettbutikken?
 • Hvordan behandler dere mine personopplysninger?
 • Hvordan kan jeg kontakte dere?

 

Hva er minimum holdbarhet på produktene?

Minimum holdbarhet på våre produkter er 30 dager, med unntak av YT® Protein-produktene som har 15 dager. Eventuelle spesialtilbud på grunn av kort holdbarhetsdato opplyses det om i produktteksten på produktet det gjelder.

 

Hvorfor får jeg ikke gjennomført en bestilling?

Det kan være ulike årsaker til at en bestilling ikke blir godkjent. Av og til er det tekniske utfordringer, andre ganger har det med godkjenning å gjøre. Her er de vanligste årsakene:

 • Du har ikke lagt inn din e-postadresse. Denne må vi ha for å sende deg en bestillingsbekreftelse.
 • Du har ikke lagt inn adresse. Vi trenger din adresse for å levere varene der du ønsker å motta dem.
 • Du kommer ikke videre etter å ha trykket på «Bekreft bestillings»-knappen. Åpne Vipps på din mobil. Skriv inn din Vipps-pin og gå til Handlevogn/Kjøp nede i høyre hjørne. 
 • Du har ikke godkjent kjøpsbetingelsene. For å kunne gjennomføre et kjøp hos oss må du godkjenne våre kjøpsbetingelser.

 

Hvordan betaler jeg?

I YT® Nettbutikk kan du betale med kort eller med Vipps.

 

Hvordan kan jeg endre en bestilling?

Dessverre har vi ikke mulighet til å gjøre endringer på en bestilling som allerede er registrert. årsaken til det er at lageret har bestillingen i sitt plukkesystem, noe som gjør det vanskelig for TINE Kundeservice å gjøre endringer.
Dersom det har skjedd en feil med din bestilling, ber vi deg kontakte kundeservice for å kansellere bestillingen på forbruker@tine.no eller ringe oss på 51 37 16 06. Deretter kan du legge inn en ny bestilling.

 

Hvordan får jeg levert varene?

Vi pakker og sender ut varene dagen etter bestilling slik at du bør motta dem innen 3–5 dager, litt avhengig av hvor du bor i landet. 

Varene sendes med Posten og kan leveres rett i din postkasse, hvis pakken veier under 2 kg. Er postkassen full leveres varene til nærmeste post i butikk hvor du kan hente varene. Veier pakken mer enn 2 kg kan du velge om å hente selv på post i butikk eller få det levert på døren hjemme. 

Hvis du bestiller på en lørdag, søndag eller på en helligdag, sender vi varene på første virkedag. 

 

Hvordan får jeg avbestilt en bestilling?

Så lenge bestillingen din ikke har blitt pakket og sendt, har vi mulighet til å kansellere din ordre. Dersom den allerede har blitt sendt, har du naturligvis mulighet til å returnere bestillingen om du ønsker det.

 

Hva gjør jeg hvis jeg skal returnere noe?

Hvis leveransen ikke stemmer med bestillingen eler hvis du har mottatt en vare som enten er skadet eller ikke holder god nok kvalitet – ta kontakt med oss på e-post forbruker@tine.no eller telefon 51 37 16 06 slik at vi kan rette det opp! Du vil selvfølgelig få pengene refundert. Hvis du angrer på et kjøp, gjelder våre kjøpsbetingelser og du kan benytte vårt angrerettskjema som du finner her. I utgangspunktet har du selv ansvaret for eventuelle returer tilbake til oss. Når vi har mottatt varene fra deg vil vi tilbakeføre beløpet via Vipps til din konto. Tilbakebetaling skjer i løpet av 7–14 virkedager.

 

Hva skal jeg gjøre hvis produktet har feil eller mangler?

Det skjer heldigvis svært sjeldent, men noen ganger er det dessverre feil på produkter. Men bare ta det med ro, vi har gode rutiner for å håndtere reklamasjonssaker! Ta et bilde av varen eller varene og send det til oss med en liten forklaring sammen med ordenummer og kjøpsdato. Du kan sende e-posten til forbruker@tine.no – så tar vi kontakt med deg. Hvis vi har pakket feil vare eller du mangler noe i din pakke så beklager vi dette på det sterkeste. Ta kontakt med vår kundeservice på e-post forbruker@tine.no eller telefon 51 37 16 06 så lover vi å ordne opp så raskt vi kan.

Dersom du har andre spørsmål rundt reklamasjon kan du kontakte oss på e-post forbruker@tine.no eller ringe oss på 51 37 16 06. 

 

Hvilke kjøpsbetingelser gjelder for nettbutikken?

Våre kjøpsbetingelser kan du lese ved å klikke på lenken her: kjøpsbetingelser.

 

Hvordan behandler dere mine personopplysninger?

TINE arbeider for at din integritet skal bevares på Internett. TINE har derfor laget denne ansvarserklæringen for å synliggjøre dine rettigheter og hvordan din personlige informasjon behandles.

Når du går inn som bruker på nettstedet www.tine.no og andre tilknyttede nettsteder som eies og driftes av TINE og TINEs datterselskaper, godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet neste gang.

 

Opphavsrett

Innholdet på TINEs nettsider er underlagt opphavsrettsbeskyttelse. Med unntak av oppskrifter og bilder/tekst knyttet til oppskrifter, kan alt innhold fritt distribueres, kopieres og lagres elektronisk eller skrives ut. Dette samtykket gis under forutsetning av at kilden til materialet angis riktig.

 

Ansvarserklæring

TINE anstrenger seg for å holde innholdet på nettstedene så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. TINE påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på TINEs nettsteder skjer på ditt eget ansvar. TINE eller TINEs datterselskaper påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av TINEs nettsteder, eller opplysninger som finnes der.

www.tine.no kan inneholde linker til andre websider utenfor TINEs kontroll. TINE legger inn slike linker for å hjelpe TINEs besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. TINE kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.

Henvisninger til hvilket som helst kommersielt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle TINEs nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra TINEs side.

TINE kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden er eksakt like de fargene som produkter, ingredienser etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.

 

Personopplysninger

TINE behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til TINE i forbindelse med konkurranser, bestillinger og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun for at TINE skal være i stand til å gi deg informasjon om produkter og tjenester du har uttrykt interesse for. Personopplysninger i forbindelse med konkurranser slettes etter at konkurransen er avsluttet, med mindre du aktivt har samtykket til noe annet. Personopplysninger i forbindelse med bestillinger tas vare på i TINEs arkiv dersom du ikke aktivt har samtykket til noe annet. TINE overleverer ikke personopplysningene dine til tredjepart.

Du har rett til å få opplyst fra TINE hvilke personopplysninger som TINE har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes. Kontakt TINE Kundesenter på e-post forbruker@tine.no eller telefon 51 37 16 06.

 

Informasjonskapsler/cookies

TINEs nettsteder og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

TINE bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte TINEs sine nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

På nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Oversikt over informasjonkaplser på www.tine.no

Informasjonskapsel     Beskrivelse
PHPSESSID Benyttes for lastbalansering av netttrafikk
JSESSIONID Benyttes for å håndtere pålogging
tineSSOSession Benyttes for å håndtere pålogging
vote Benyttes for å lagre informasjon om innhold du har stemt på

Informasjonkaplser fra tredjepartsleverandører på www.tine.no

Google

Les mer om hvordan Google samler inn og håndterer data her

Google Analytics

Brukes for å samle inn brukeradferd og statistikk.

Informasjonskapsel      Beskrivelse
_ga Skiller brukere
_gat Begrenser spørringsfrekvensen
__utma Skiller brukere og brukersesjoner.
__utmb Bestemmer ny brukersesjon/besøk.
__utmc Interoperabilitet med urchin.js sammen med __utmb.
__utmz Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde siden.
__utmv Benyttes for å lagre data på besøks-nivå. Lages når tjenesten benytter _setCustomVar-metoden.

Youtube

Brukes for å lagre informasjon om båndbredde og instillinger du gjør i spilleren. Disse kapslene leveres av domenet youtube.com

Adform

Les mer om hvordan Adform samler inn og håndterer data her  Adform brukes i sammenheng med det å vise annonser for TINE på eksterne nettsider (som for eksempel nettaviser). Informasjonskapslene brukes for å holde rede på hvilke annonser som skal vises, telle visninger osv. Dette gjøres på anonym basis, og kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner. Disse kapslene leveres av domenene adform.net eller track.adform.net

 

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Lurer du på noe? Vi svarer på spørsmålene dine, og tar imot kommentarer og forslag.

Facebook: YT® på Facebook
E-post: forbruker@tine.no
Telefon: 51 37 16 06


Vi ser fram til å høre fra deg!